"We zijn er rotsvast van overtuigd dat we mensen hun alledaags leven thuis kunnen verbeteren door passend design, technologie en service."

 

Echter gaat dat niet over één nacht ijs, je moet tijd krijgen om doordachte keuzes te maken. Een nieuwe keuken is een investering die zeker voldoende aandacht verdient. We gaan je dus niet verleiden met zogenaamde superkortingen om snel tot een handtekening te komen. Liever maken we serieus werk van jouw keukenplannen en mag je van ons een eerlijke prijs verwachten. 

We geven graag tijd en advies om te helpen bij het maken van duurzame keuzes op maat van je leven. Onze missie? Het jou naar je zin maken, zodat je zorgeloos kan genieten van meer kook- en wooncomfort.

We geloven dat een investering in duurzaam comfort bijdraagt aan een positief leven.

“Het succes van onze familiezaak is gebouwd op de waarden die we van generatie op generatie steeds gekoesterd hebben, en die vandaag in onze bedrijfscultuur verankerd zitten.”

 

“Mijn grootvader Kamiel ging op zijn veertiende in de leer bij een meubelmaker. Gebeten door die stiel, mocht hij van zijn vader extra specialisaties in Mechelen volgen. Hij werd een echte vakman die verfijnde precisie met deskundigheid nastreefde. Gewoon goed was nooit goed genoeg, de minste sprankel laksheid en je had het verkorven bij hem. 

Hij was een stielman pur sang, die pas kort na zijn vijftigste verjaardag toch de droom van een zelfstandige zaak nog najoeg. Van alle bijkomstige paperassen die je als zelfstandig ondernemer onder je neus geschoven krijgt, had hij echter geen kaas gegeten. Zijn oudste zoon Patrick (mijn vader), die als ingenieur goed was met cijfers en enig zakelijk inzicht had, schoot ter hulp. Zijn zoon Chris, die net als schrijnwerker was afgestudeerd, kon ook met hen meewerken. Zo konden ze, met ieders sterkte, als een team samenwerken naar de beste resultaten toe.

Ze deden hun best om samen die droom van een succesvolle zaak, in timmerwerken en binnenschrijnwerk, te verwezenlijken. Het was niet makkelijk, veel concurrentie en ook de economische crisis van de jaren ‘80 er bij. Oplossingsgericht zagen de broers Van Moerzeke toen een opportuniteit in het zich verder specialiseren in de nieuwste trends aan modern keukenmeubilair. Dit vergde wel enige vernieuwingen en dus ook extra investeringen.

Mijn grootvader steunde het idee van zijn zoons. Op voorwaarde dat het belang van kwaliteit en service steeds primair bleef. De fierheid over zijn werk was wat hem altijd gaande had gehouden. Iedere vraag van klanten beantwoordde hij steevast graag met: “Dat komt in orde!”. Zijn veto legde ons geen windeieren. Als derde generatie draag ik die liefdevolle ijver graag actief in het hart mee. 

Ondertussen vele jaren verder leerde de opgebouwde ervaring en een uitgebreid team aan fijne medewerkers me dat we het beste vooruit komen wanneer we zorg dragen voor elkaar. Graag bouw ik met onze zaak aan zo een wereld verder mee."

 

Claudia Van Moerzeke

Claudia Van Moerzeke

Onze werkwijze

Stap 1 - Intro

HET HART VAN JOUW HUIS

Wij weten dat een keuken dient om in te leven. Dat ze én functioneel én hoogkwalitatief én helemaal jouw stijl moet zijn. Een keuken op maat van jouw leven? Dat start bij ons.

We laten graag in onze kaarten kijken.

Swipe en ontdekt onze werkwijze.

Stap 2 - Persoonlijk

PERSOONLIJK

Hoe je keuken eruitziet en hoe ze ingedeeld is, is heel persoonlijk. Daarom maken we extra veel tijd om je te leren kennen. We luisteren, adviseren, ontwerpen en finetunen tot elk detail van je keuken goed zit. En we horen ook wat je niet zegt. We denken actief met je mee tot het ontwerp 100% afgestemd is op jouw stijl, ruimte en budget.

Stap 3 - Transparant

TRANSPARANT

Bij ons geen gladde salespraatjes. We verleiden je niet met één of andere zotte korting voor "de snelle beslisser" of omdat jij nu "toevallig" op "DOLLE KEUKENDAG" onze showroom bezoekt. Wij maken tijd voor jou en je beslissing. Na onze kennismaking zie jij je keuken tot leven komen in een 3D ontwerp met een transparante, vrijblijvende offerte.

Stap 4 - Betrokken

100% BETROKKEN

In onze toonzaal vind je een breed gamma aan keukenopstellingen en materiaalmogelijkheden. Wij werken hiervoor samen met merken en producenten waarin wij geloven. Extra aanpassingen op maat of extra maatwerk gebeuren in ons eigen atelier door onze vakmensen. De plaatsing is volledig in eigen beheer, zodat we de kwaliteit en uitvoering kunnen monitoren en garanderen tot en met de nazorg.

Stap 5 - Professioneel

PROFESSIONEEL

Met meer dan 40 jaar ervaring kennen wij alle keukengeheimen. Door regelmatige bezoeken aan gespecialiseerde vakbeurzen blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van technologie en esthetiek. We denken graag actief na over een keuken op maat van jouw leven. Of je nu kiest voor een landelijke oase van rust, een hoogtechnologische smart kitchen of iets daar tussenin, wij zorgen er graag voor dat jouw keuken perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Stap 6 - Inspirerend

INSPIREREND

Smaakt dit naar meer?

Bekijk ook zeker onze meest recente realisaties.

Naar de realisaties

1 / 6

Benieuwd naar meer?

Uiteraard wil je helemaal zeker zijn als je een partner kiest voor de bouw van je nieuwe keuken. Heb je nog vragen over onze werkwijze en mogelijkheden? Kom langs in onze showroom in Hamme of neem contact met ons op. We staan je met alle plezier te woord.

Neem contact met ons op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer